DÜNYA BİZİM ELİMİZDE E-TWİNNİNG PROJEMİZ ANAOKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLANMIŞTIR

Dünya Bizim Elimizde e-Twinning projemiz okulumuz öğrencileri ile uygulanmaya başlanmıştır.Proje ana kurucusu anaokulu müdür yardımcımız Zehra Türkoğlu Kuba olup  Neşeli Kalpler sınıfı öğretmeni Pınar Karakaya, Şeker Portakalları sınıfı öğretmenleri Mihriban Koç tarafından projemiz yürütülmektedir.

Dünya Bizim Elimizde -    The World is in Our Hand (make a difference and transform) adlı projemizde;

Proje ile öğrencilerin geri dönüşüm bilincini kazanmasını  amaçlarken bunun yanısıra öğrencilerimizin sosyalleşmesini, özgüven sağlamasını ve özgün ürünler ortaya çıkarmasını amaçlamaktayız. Ayrıca bu projemiz ile çocuklarda doğa bilincini geliştirmek, atıkların çevreye verdiği zararları göstermek ve bunu engellemek, her malzemenin sadece bir kez değil defalarca kullanılabildiğini göstermek, çocuklara doğayı ve çevreyi korumada sorumluluk bilincini geliştirmek, doğaya atılan atıkların verdiği zararları göstermektir.Bununla birlikte web 2.0 araçları ile teknolojik alanda kendilerini geliştirmelerini amaçlamaktayız.

PROJE HEDEFFLERİMİZ;

-Öğrencilerin geri dönüşümün önemini anlamalarını sağlamak

-Öğrencilerde doğa bilincini geliştirmek

-Öğrencilerin sosyalleşmesini ve özgüven kazanmasını sağlamak